Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapest képes leírás - Hastánc oktatás.tlap.hu
részletek »

Budapest - Hastánc oktatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hastancoktatas.tlap.hu » Budapest
Keresés
Találatok száma - 36 db
1001 Éjszaka Hastánc Studió

1001 Éjszaka Hastánc Studió

Minden nő életében eljön a pillanat, amikor szeretne rálépni egy olyan útra, ami átváltoztatja, felfedezheti saját nőiességét, és megszépülhet. Ha az aerobicot unalmasnak, és lélekölőnek találod. Ha úgy szeretnéd edzeni a tested, hogy ne csak az alakod, hanem a járásod, és minden egyéb mozdulatod is megszépüljön. Ha szeretnéd, hogy a lelked megerősödjön, és nagyobb önbizalommal járj-kelj a világban. Ha azt szeretnéd, hogy a megjelenésed sugárzóan nőies legyen. Ha azt szeretnéd, hogy a tudásodat, amit ebben a folyamatban tanulsz, később más is megcsodálhassa, akár színpadon. Akkor neked arra van szükséged, amit az 1001 Éjszaka Hastánciskolában tanítok, a szépség művészetére. Hastánctanárként az évek során nők százait láttam megszépülni, kiteljesedni a tánciskolámban. Amikor a színpadon látom a haladó tanítványaimat, és nézem a sugárzó nőiességet, a kecses, légies mozgást, a csábos mosolyokat, időnként eszembe jut, hogy milyenek voltak kezdőként. Öröm számomra, látni a táncosaim sikerét, és tudni, hogy az évek alatt kidolgozott tanítási módszerem működik. Cím: Erzsébet krt. 58. I. em. 3. (a Király utcai villamosmegállónál, a Pizza Hut felett)

Amira Art Studió

Amira Art Studió

Az Amira Art Stúdió 1997 óta működik, egyike hazánk első hastánc iskoláinak. Az oktatók az évek során jelentős tanítási tapasztalatra tettek szert, elsősorban a tanítványok sokféleségének köszönhetően. Gyerekeket, kismamákat, időseket egyaránt tanítanak; a speciális magánórától az általános csoportos tanfolyamokon át a nagy létszámú, élő zenés táncházak vezetéséig, sokféle környezetben oktatták már a hastáncot. Rendszeresen tartanak workshopokat, táborokat itthon és külföldön (Workshopok Erdélyben - 2000, Spanyolországban - 2007, 2008, Franciaországban - 2008). Különös tapasztalatot jelentett Matatek Judit nem látó tanítvány tanítása, mely során a mozdulatokat még részletesebben, mindenféle külső segítség nélkül kell elmagyarázni. Nagy sikernek tartjuk, hogy Judit gyönyörűen táncol, és fel is lép! Természetesen a stúdió tanárai számos hastánc oktatótól, mestertanártól tanultak, és a sok, különféle módszerből hozták létre a stúdió saját, egységes tanítási módját. Jelenleg hat különböző szintű csoportunk van, a kezdőtől a leghaladóbb - fellépő - szintig. Zöld-Kék Te-a-ház, VII., Dohány utca 16-18. az Astoriánál Örs Vezér tér, Cédrus Vásárcsarnok I. em

APSARA Hastánciskola

APSARA Hastánciskola

Kutsera (Szamos) Tünde vagyok. 2004 elején ismerkedtem meg a hastánccal egy fittness teremben. Szerelem volt első találkozásra, és a mai napig is száz fokon ég :o). Teljesen elvarázsolt a zene, a mozdulatokban rejlő nőiesség, erő, misztikum, harmónia. Elkezdtem keresni egy tánciskolát, ahol mégtöbbet megtudhattam erről az egzotikus, nőies táncról. Így kerültem az 1001 Éj Tánciskolába, ahol megismertem tanáromat Dina Jamilaht. Megragadott Dina temperamentuma, sugárzó nőiessége és táncának stílusa. Azóta az 1001 Éj Táncegyüttes fellépő tagja vagyok. 2005-ben kezdtem el versenyezni csoportos kategóriában, majd egy évvel később szólóban is próbára tettem tudásomat. 2006-ban jelentkeztem a Testnevelési Főiskola Továbbképző Intézet hastánc oktatói szakára, ahova felvételt nyertem. 2007-ben kitűnő eredménnyel fejeztem be tanulmányaimat. Számos külföldi mestertanár workshopján fejlesztem tovább képességeimet. Úgy érzem soha nem fogok tudni betelni ezzel a tánccal, mindig egyre mélyebben és mélyebben érint meg. A tanulás életem végéig fog tartani....

Baranyai Beáta - hastáncos, oktató

Baranyai Beáta - hastáncos, oktató

'Megtanuljuk az alapmozdulatokat, helyes tartást, az izoláció lényegét, később koreográfiákat, mindezt vidámsággal, humorral fűszerezve. Elméleti háttér: ritmusok, hangszerek, a hastánc stílusai stb. Látogass el honlapomra, hogy többet is megtudj! Képek, videók találhatóak nemcsak a fellépésekről, az órákról is.' A hastánccal 2002. augusztusában találkoztam először törökországi nyaralásunk alatt. Egy esti előadáson megláttam egy hastáncost (fiú), azonnal magával ragadott a varázslatos zene, a mozdulatok, és ez az érzés azóta sem múlik, sőt teljes mértékben a hatása alá kerültem ennek a csodálatos, energiával teli mozgásformának. Éreztem, hogy nekem ezt kell csinálnom, a hastánc lesz az én utam. Másnap megvettem az első rázókendőmet, 1 hónapra rá pedig az első profi hastánc kosztümömet. ...

BellyBea Táncstúdió

BellyBea Táncstúdió

A hastánc tanfolyamot Budapest könnyen megközelíthető helyén tartjuk. A hastánc tanfolyam órákon egészen a kezdő tanulótól a haladóig bárki részt vehet, mivel az alapoktól indulunk a lépéseket ill. mozdulatokat egyenként fogjuk megtanulni és összefűzni. A kombinációk kb. 4-5 alapelemből állnak erre építhet rá mindenki a szintjének megfelelően. Cím: Budapest, VI. ker. Eötvös utca 41/b. ( a nyugati postától 2 percre!!! )

Bp.XIV - Nyári Csilla Zahira

Bp.XIV - Nyári Csilla Zahira

Nyári Csilla 2003 óta foglalkozik orientális tánccal. Többéves tanítási tapasztalattal és fellépő múlttal rendelkezik. A Shaba Oriental Art tagja, asszisztense és szólistája. Számos verseny díjazottja szólóban és a Shaba Oriental Art tánccsoporttal egyaránt, melynek egyik legrégebbi tagja. Helyszín: 'Budapesti Táncművészeti Stúdió' Szakközépiskola Árak: Óradíj: 1500 Ft/óra 4 alkalmas bérlet: 5400 Ft (bérlettel 1350Ft/óra) A bérletek 1 hónapig érvényesek. Kedvezmények: Ha hozol egy barátnődet is, akkor a 4 alkalmas bérlet mellé kapsz ajándékba plusz 1 órát, feltéve ha Ő is megvált egy bérletet!

Bp.XXII - Medina Hastánc

Bp.XXII - Medina Hastánc

Csábíts titokzatosan és szenvedélyesen! Mottónk: 'A hastáncot bárki megtanulhatja, a kor és a kilók nem számítanak.' Mi már hódítunk, állj be közénk! Sokféle hastánc létezik. Én egy lágyabb formát választottam, ami az arab tánckultúrák közül leginkább a perzsa hastánchoz áll közel. Számomra fontos, hogy aki nálam tanulja a hastáncot, jól érezze magát az órán és gyorsan fejlődjön. Ehhez az kell, hogy ne 15 fős csoportban tanuljunk. Nálam maximum 8 fős csoportok vannak! Ehhez megfelelő méretű és felszereltségű termet biztosítok. Nálam így néznek ki az órák: Kezdő csoport: akik most ismerkednek a hastánccal, 0. naptól az első 6 hónapig 10 perc nyújtás az óra elején, 5 perc a végén első 3 órán alapmozdulatok megtanulása és gyakorlása 4. órától könnyű koreográfia tanulása, alapmozdulatok folyamatos ismétlése 6 hónap alatt a csapat igénye szerint kb. 4-5 koreográfiát tanulunk meg ...

Dobos Krisztina Mirjam - Mira Oriental Art

Dobos Krisztina Mirjam - Mira Oriental Art

Egyéni és kis létszámú csoportos hastánc oktatás Budapesten, testbarát módszerrel, szakképzett oktatóval. Az orientális táncot kortól és testalkattól függetlenül bárki elsajátíthatja. Jó hatással van az egészségre, átmozgatja az egész testet, stressz-mentesít, a test-lélek-szellem balansza. Találd meg Te is a benned rejlő igazi NŐ-t! Nem vagy elégedett a külsőddel? Nem tudsz lefogyni, vagy éppen túl sovány vagy? Attól még hidd el, lehetsz csinos és vonzó? csak vedd észre ? ebben is segít a tánc. Mindamellett, hogy az alakod is átformálódik, a lelked is pozitív változásokon fog keresztül menni.

Dutka Diána - Bastet Qahmar

Dutka Diána - Bastet Qahmar

Gyermekkorom óta táncolok. Kicsiként 6 év balett, sztepp, egy pici jazzbalett (akkori nevén), akrobatika, 8 év éneklés, zongora tanulás és 2 év gyermekszínház volt az életem központjában. Felnőttként az orientális tánc lett a szenvedélyem, mellette balettból még most is képzem magam. A hastánc, az alkotás az, ami életemmé vált. Kitölti gondolataimat, gazdagabbá teszi érzésvilágomat. Elsődlegessé vált abban, hogy kifejezzem és felvállaljam magam. A Holdfény Lányai együttes tagjaként, a fellépések és versenyek részvételén, tapasztalatokat szerezetem. 4 év után, az együttesből és az iskolából kiválva, önálló utat választottam. Jelenleg a Bastet Hastánc Egyesület elnökeként tevékenykedem. Az orientális tánc tanulása és oktatása tölti ki az életemet. A tanítás és a táncolás az, ami mérhetetlenül boldoggá tesz!

Hirdetés
Dzsinna Hastánciskola

Dzsinna Hastánciskola

A DZSINNA Hastánciskola, kortól és alkattól függetlenül minden táncolni vágyó hölgyet szeretettel vár! A kezdő tanfolyamokon a hastánc alapjait lehet elsajátítani és megismerkedni a különböző stílusok egyes jellegzetességeivel. A középhaladó és haladó tanfolyamokon tradicionális és modern stílusban előadott botos, fátylas, csörgődobos, gyertyás koreográfiákat és dobszólókat tanulunk.

Farago Niki - Peek Studió

Farago Niki - Peek Studió

Niki hastánc - Főleg klasszikus rags sharki és modern show hastánc

Hastáncosoknak balett óra

Hastáncosoknak balett óra

Szeretnél a HASTÁNC órán sokkal hatékonyabban és gyorsabban fejlődni, mint a társaid? Tudtad, hogy a legelismertebb Hastánc tanárok egyenesen ajánlják tanítványaiknak, hogy a Hastánc mellett kiegészítés képpen járjanak el balett órára. Szeretnéd mindezt KEDVEZMÉNYES bérlettel? Ne hagyd ki a lehetőséget! Tedd harmonikussá mozgásodat Balett tréning segítségével!

Hayya - Erdei Melinda

Hayya - Erdei Melinda

"A hastánc az életem nagyon fontos része. Szeretnék még sok olyan emberrel megismerkedni, akik ugyanolyan komolyan veszik, elhivatottak és lelkesek! Remélem, Veled is találkozok az órámon! :o)" Ha szeretnél többet tudni az egyiptomi hastáncról és megismerni, megélni és megmutatni nőies oldaladat, a Hastánc a Te Táncod! Jó hangulatú csapatban sajátíthatod el a klasszikus technikákat, majd becsatlakozhatsz az új koreográfiákba is.

Jókai klub - Hódiné Fodor Mária

Jókai klub - Hódiné Fodor Mária

Az orientális tánc (hastánc) a tánc ősi gyökereihez nyúl vissza, az élet és a női lét elvontabb kérdéseit fejezi ki művészi formában. Minden korosztály jelentkezését várjuk! 1121 Budapest, Hollós út 5.

Kelet Ragyogása Orientális Táncstudió

Kelet Ragyogása Orientális Táncstudió

Egy hastáncóra edzés a testednek, az önbizalmadnak és a női vonzerődnek. /Dina/ Ha szeretnél táncolni, táncos színdarabok szereplőjévé válni, mesék részese lenni, megszépülni, s mindezt megmutatni másoknak (profi fellépéseken), s egy sikeres és vidám csapat tagja lenni, akkor gyere bátran Keletra Szilviara modern hastánc óráira! Repertoár: klasszikus színpadi hastánc, modern nyugati fúzió, fantasy stílus, showhastánc. Eszközök: kard, két fátyol, legyezőfátyol, bot, ízisz szárny, csörgődob, kézcsengő. Küldetésem, hogy egy olyan orientális táncszínházat és profi táncegyüttest hozzak létre, melyben mindenki örömét lelheti, kiélheti tehetségét, a fantázia és misztikum iránti éhségét. Csatlakozz te is! A KEZDŐ INTENZÍV TANFOLYAM: Az új kezdő intenzív tanfolyamon rövidebb idő alatt többmindent tanulhatsz meg, mint más tanfolyamokon vagy nyitott órákon. Itt ugyanis a tananyag egymásra épülő: az alapmozdulatoktól a kombinációkon és lépésfajtákon át a kész koreográfiáig és improvizációig fokozatosan haladunk, tehát nincs két egyforma óra. Az intenzív tanfolyam heti 2 táncórát foglal magába három hónapon keresztül. Ez összesen 24 táncóra három hónap alatt. Az órák 90 percesek egy 5 perces pihenővel megszakítva. ...

Mahasti hastáncintézet

Mahasti hastáncintézet

A Mahasti hastáncintézet táncóráival kapcsolatos információk VII. Rákóczi út. 29. I.em.1.

MayaDance Hastánc Stúdióban

MayaDance Hastánc Stúdióban

Az orientális tánc oktatásában célom, hogy technikailag kiemelkedően magas szintre hozzam tanítványaimat, és a nehéz elemekkel teli koreográfiákat is könnyedén, légiesen táncolják a színpadon. Olyan koreográfiák készítése és betanítása a célom, melyek lenyűgözik a közönséget bájos eleganciájukkal és légiességükkel, majd meglepik a tiszta tánc technikai erejével és energiájával. Az egyiptomi hastáncstílust oktatom, ötvözve (ha a zene indokolja) egyiptomi folklór, illetve egyéb népcsoportok táncelemeivel. MayaDance Hastánc Stúdió, XI. Bartók Béla út 19., I. emelet

Tuti menü