Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Észak-Alföld képes leírás - Hastánc oktatás.tlap.hu
részletek »

Észak-Alföld - Hastánc oktatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hastancoktatas.tlap.hu » Észak-Alföld
Keresés
Találatok száma - 7 db
Debrecen - Estella hastánc

Debrecen - Estella hastánc

'A tánc megszépíti az életet. A táncoló mások életét szépíti meg!' A Kairói mestertanári oklevéllel és a legjobb hastánc tanár címet háromszor elnyerő ESTELLÁVAL DEBRECEN, RÁKÓCZI 6o. SZÁM ALATT Plázától, Fórumtól 2 percre Első alkalommal díjmentesen kipróbálható! Foglalkozások: Hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek 17.00 és 18.30 órától Versenyen, műsorokon, fesztiválokon, karneválokon, kedvezményes külföldi utakon való részvételi lehetőség! Táncruha, tánckellékek biztosítása! MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK!

Három Anikó Hastánc Stúdió

Három Anikó Hastánc Stúdió

A Hastánciskola Szolnokon és Jász-Nagykun-Szolnok megye több városában működik és folyamatosan várja a táncolni vágyó lányokat, hölgyeket! Oktatási időpontok: Szolnok-Belváros : - Kezdő csoport - Középhaladó csoport - Alap-kezdő csoport Várom a jelentkezőket! - Haladó csoport - Hastánc-fitnesz csoport Várom a jelentkezőket! (Dinamikus hastánc és alakformáló torna nem csak hastáncosoknak!) Mezőtúr, Rákóczi F. Általános Iskola táncterem - Alap-kezdő csoport Várom a jelentkezőket! - Haladó csoport - Középhaladó csoport Martfű, Művelődési ház - Középhaladó csoport Törökszentmiklós, Művelődési ház - Középhaladó csoport Szolnok-Szandaszőlős, Általános iskola - Kezdő csoport Tiszaföldvár, Művelődési ház - Alap-kezdő csoport Várom a jelentkezőket! Fegyvernek, Művelődési ház - Középhaladó csoport

Nyíregyháza - Szabó Kata Hastánc

Nyíregyháza - Szabó Kata Hastánc

Hastáncot oktatok, hastánc tanfolyamokat szervezek, és hastánc fellépéseken veszek részt Nyíregyházán és környékén. Egyiptomi stílusú hastánccal, koreográfiákkal - fátyollal, Ízisz fátyollal, botos tánc, gyertyás tánc valamint darbuka dobszólóval imerkedhetnek meg a tanfolyamon valamint a fellépéseken. Nőies mozgásra vágyó és fittséget, kedvelő hölgyeket szeretettel várunk csoportunkba, kortól és testalkattól függetlenül. Nyíregyházán és Nyíregyházától 80 km-es körzetben vállalunk fellépéseket rendezvényekre: falunapok, sportnapok, ezoterikus hétvégék hangulatossá tételéhez. Ünnepi alkalmakra: születésnap, névnap, leánybúcsú, legénybúcsú, esküvőkre, osztálytalálkozókra valamint olyan alkalmakra ahol jókedvet szeretnék fokozni e nőies tánccal.

Salimah - Szolnok és környéke

Salimah - Szolnok és környéke

Jelenleg Szolnokon, Törökszentmiklóson és Besenyszögön tartok órákat felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt. Kezdő szintű óráimon megismerkedhetsz az orientális tánc alapmozdulatainak helyes kivitelezésével, minikombinációkat tanulhatsz és egy-két eszköz használatával is ismerkedhetsz. (pl. bot, fátyol). Haladó szinten belemélyülünk az orientális táncon belül létező műfaji sajátosságokba (mozdulatvilág, ritmusok, hangszerek) Max: 9 fős csoportokban tanulunk életkor és tudásszint szerint differenciálva. Magánórát, fellépést és versenyre felkészítést vállalok.

Szolnok - Shilla

Szolnok - Shilla

A mai hastánc Manapság a hastánciskolákban a raksz sarki (a Kelet tánca) nyugati, revü-elemekkel gazdagított változatát tanítják leginkábbű. A hastáncot bárki megtanulhatja, csak egy kis ritmusérzék kell hozzá, és persze az is fejleszthető. A lágy és nőies mozdulatok nemcsak esztétikusak, hanem a feszültségeket is fellazítják, erősítik az öntudatot, és az egész testet fitten tartják. A hastánctól egy dolgot nem érdemes várni, nem fogyaszt, esetleg egy kicsit deréktájékon. De hastánchoz nem is árt egy kis hastáji súlytöbblet. A hastánc eszközei a fátyol, az ujjcintányér, a bot, bokacsörgő. A leggyakoribb kiegészítő a fátyol, mely titokzatossá, még kecsesebbé teszi a táncot. A hastánc elemei megtalálhatók a néptáncokban is, a törzsi hastáncot főleg csoportosan táncolják, kiegészítésül kardot, botot használnak.

Szolnok és környéke - Anikó

Szolnok és környéke - Anikó

Szolnok, Fegyvernek, Jászapáti, Szolnok-Szandaszőlős, Törökszentmiklós, Marfű, Mezőtúr

Tiszafüred - Tahmina

Tiszafüred - Tahmina

Hogyan is kezdtem táncolni? Talán egy szó: intuíció. Még középiskolába jártam, mikor jött egy intuíció, én hastáncot fogok tanulni! Ekkor még nem volt így elterjedve Magyarországon, sőt még nem volt reklámja sem. Azt sem tudtam mit jelent ez a szó: hastánc. Nem hallottam még ilyen zenét szólni, nem láttam még ezt a kecses egyben érzéki táncot járni. A ruhákat, melyek gyönyörűen körbe fonják a hastáncosnő testét még nem ismertem, de én már tudtam, hogy ezzel fogok foglalkozni. Később mikor elkezdtem tanulni, beleszerettem, és az életem részévé vált. Ma már 10 éve táncolok és tanítok.

Tuti menü