Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Észak-Magyarország képes leírás - Hastánc oktatás.tlap.hu
részletek »

Észak-Magyarország - Hastánc oktatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hastancoktatas.tlap.hu » Észak-Magyarország
Keresés
Találatok száma - 6 db
Eger - Egri Hastánc klub

Eger - Egri Hastánc klub

Kezdő, középhaladó, haladó órák

Eger - Faathima Keleti mozdulat stúdió

Eger - Faathima Keleti mozdulat stúdió

KORTÓL, TESTALKATTÓL FÜGGETLENÜL!!! Szeretettel várlak Egerben, a Pacsirta utca 13. sz. alatt lévő keleti hangulatban berendezett stúdiómban. Segítek elsajátítani a csípő, a has, a mellkas, a kar mozdulatait, a lágy hullámokat, a dinamikus rázásokat és átérezni önmagad és a kelet varázsát. Eredeti, izomtevékenységen alapuló orientális táncmozdulatokat tanítok. Nagy hangsúlyt fektetek a mozdulatok helyes elsajátítására. Nélkülözhetetlen az alaptartás tánc közbeni alkalmazása (befordított medence). A nem megfelelően végrehajott elemek sérülést okozhatnak - hosszú távon egészen biztosan! Nem csak a kiváló tánctanáraimtól tanultak alapján, de sportszakemberként megszerzett anatómiai tudásomra támaszkodva is elsődleges szempont számomra, hogy TÁNC KÖZBEN NE TEGYÉL KÁRT MAGADBAN. Bármilyen csodásan is mutat a nagyon csábosan hátrafelé kitolt fenék, ezzel biztosan elérjük, hogy csigolyánk igen rövid idő alatt kikopjon - s az orvostudomány mai állása szerint erre még nincs gyógymód!!!

Eger - Törzsi hastánc

Eger - Törzsi hastánc

Bár a csoport tagjai egriek, Heves megyében előzetes megbeszélés után bárhol vállalnak oktatást, intenzív kurzusokat. 2000-ben kezdtünk klasszikus hastáncot tanulni és 2005-óta foglalkozunk a törzsi és cigány irányzattal. Nevünk, a Tribal (törzsi) és a Bellydance (hastánc) szavak összeolvasztásából született meg. A hastánc számunkra több mint tánc. Önkifejezés. Ablak a világra. Játék. Mosoly. Szeretet. Vágy. Bánat. Minden amitől a föld kerek és az élet teljes. Szeretnénk ha mások is megtapasztalnák azt az örömet és szabadságot amit az orientális tánc nyújtani tud, mind az előadó, mind a néző számára.

Gyöngyös - Kelet Gyöngyei Táncstúdió

Gyöngyös - Kelet Gyöngyei Táncstúdió

A nevem Lehotai Lívia, a Kelet Gyöngyei táncstúdió vezetője, oktatója és koreográfusa. Az orientális tánccal Németországban ismerkedtem meg, 1997-2002-ig voltam egy kiváló török származású, Németországban élő táncosnő, oktató és koreográfus Naheda növendéke. Hazaköltözésünk után, 2002-ben kezdtem el itthon oktatni ezt a csodálatos táncot.

Gyöngyös, Pásztó - Szalai Anita

Gyöngyös, Pásztó - Szalai Anita

Tanítványok mondták: Nagyon sokat fájt a hátam és a derekam, de amióta hastáncolok, megszűntek ezek a fájdalmak. Szép egyenes lett a tartásom. Gerincferdülésem van, ezért elkezdtem hastáncolni egy évvel ezelőtt, és a változás szembeötlő, nemcsak az osztálytársak, hanem az orvos is megjegyezte, hogy milyen szépen egyenesedik a gerincem. A nyolcasoknak köszönhetően egyre karcsúbb a derekam. Gyönyörű nőiesre átalakult a testem. Amióta hastáncra járok, enyhültek a menstruációs görcseim.

Miskolc - Tiáma

Miskolc - Tiáma

Tiáma a németországi hastánc-hullám első generációjához tartozik. Az orientális táncművészet képzett táncosnője rangot az Európa-szerte ismert kölni tánciskolákban végezte. MASHALLAH Iskola az orientális táncművészetért Shahrazad, 50733 Köln-Nippes, ART OF DANCE ISTAR hastánciskolája 50667 Köln, Breite Str. 1 AZ ORIENTÁLIS táncművészet KÉPZETT TÁNCTANÁRNŐJE rangot a LEYLA JOUVANA (világszerte ismert táncművésznő és az Európai Hastáncfesztivál rendezője) stúdióban szerezte. Stílus: klasszikus modern egyiptomi, amerikai és a kairói hastáncstílus individuális keveréke az alkalomtól és a hangulatomtól függően. Mint tanárnő, ezeket a táncstílusokat adom tovább.

Tuti menü