Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hastánc oktatás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Hastánc oktatás képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: hastancoktatas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 100 db
1001 Éjszaka Hastánc Studió

1001 Éjszaka Hastánc Studió

Minden nő életében eljön a pillanat, amikor szeretne rálépni egy olyan útra, ami átváltoztatja, felfedezheti saját nőiességét, és megszépülhet. Ha az aerobicot unalmasnak, és lélekölőnek találod. Ha úgy szeretnéd edzeni a tested, hogy ne csak az alakod, hanem a járásod, és minden egyéb mozdulatod is megszépüljön. Ha szeretnéd, hogy a lelked megerősödjön, és nagyobb önbizalommal járj-kelj a világban. Ha azt szeretnéd, hogy a megjelenésed sugárzóan nőies legyen. Ha azt szeretnéd, hogy a tudásodat, amit ebben a folyamatban tanulsz, később más is megcsodálhassa, akár színpadon. Akkor neked arra van szükséged, amit az 1001 Éjszaka Hastánciskolában tanítok, a szépség művészetére. Hastánctanárként az évek során nők százait láttam megszépülni, kiteljesedni a tánciskolámban. Amikor a színpadon látom a haladó tanítványaimat, és nézem a sugárzó nőiességet, a kecses, légies mozgást, a csábos mosolyokat, időnként eszembe jut, hogy milyenek voltak kezdőként. Öröm számomra, látni a táncosaim sikerét, és tudni, hogy az évek alatt kidolgozott tanítási módszerem működik. Cím: Erzsébet krt. 58. I. em. 3. (a Király utcai villamosmegállónál, a Pizza Hut felett)

2009.06.26.-28. - Fatimaval Somogy zöld szívében

2009.06.26.-28. - Fatimaval Somogy zöld szívében

A táncoktatás is meghatározó dolog az életemben. Hiszem, hogy minden ember tanító. Óráimon nem csak arra törekszem, hogy egy koreográfia lépése tökéletes legyen (természetesen ez is fontos), Én inkább a táncban az Embert, a Nőt keresem. Ha boldog és jól érzi magát az órán, akkor biztos vagyok benne, hogy elragadóan fog táncolni. Fellépést vállalok: céges és magán rendezvényeken, születés és névnapi partykon, bálokon, esküvőkön, fesztiválokon, szilveszteri bálokban, falunapon,majálison.

2009.07.03-05. - Raneevel Balassagyarmaton

2009.07.03-05. - Raneevel Balassagyarmaton

Farkas Renáta hastáncos és az Orient Dancepress weboldala.

2009.07.03.-12. -Tánctábor Görögországban Paralian

2009.07.03.-12. -Tánctábor Görögországban Paralian

A Nílus Gyöngyei hastánccsoport szeretettel vár mindenkit, negyedik alkalommal megszervezendő táborába! Célunk, hogy létszámtól függetlenül létrehozzunk egy koreográfiát a táborban résztvevő táncosok számára és azt közösen előadjuk, ha Ti is szeretnétek. Táborunk lényege a magas színvonalú táncprogram létrehozása, kellemes légkörben, nyaralással és sok közös élménnyel egybekötve, több erre felkészült tanárral. A tánc szeretetének közvetítése a legfontosabb irányelvünk! A tanárok között a Kyra Hastánc Stúdió vezető tanárai és balett tanárunk vesz részt.

2009.07.06.-12. -Hastánc tábor Faatimahval a Tisza-tóná

2009.07.06.-12. -Hastánc tábor Faatimahval a Tisza-tóná

Hastánc tábor a Tisza-tónál Abádszalók, 2009. július 6-12. Újra megrendezésre kerül a már hagyományossá vált nyári hastánc tábor! Jelentkezni lehet nulla hastánctudástól!!! 20 hastánc óra alatt lehetőséged van megtanulni a hastáncmozdulatokat, kombinációkat és az ezekből összeállított koreográfiát.

2009.07.07.-10. -Gyerektábor Szalai Anitával

2009.07.07.-10. -Gyerektábor Szalai Anitával

A nyári szünetben hastánctábor lesz a gyerekeknek, melyre szeretettel várom a kedves szülőket, kísérőket is.

2009.07.17.-19. -Törzsi hastánc Virág Judittal Egerben

2009.07.17.-19. -Törzsi hastánc Virág Judittal Egerben

A törzsi stílus amerikai közvetítéssel jutott el hozzánk, és a közel-keleti, észak-afrikai, indiai stílusok és európai cigánytáncok elemeinek elegye. Jellegzetességei az erőteljes, dinamikus zene, a gazdagon díszített ruhák, ékszerek és kiegészítők, turbánok, virágos fejdíszek, és emellett az energikus, lendületes mozdulatok és feszes, erőt sugárzó pózok. Sok irányzata alakul ki, amelyet én is táncolok és tanítok: a klasszikus (ethnic) tribal, a tribal fusion és a tribal cabaret. Joós Judittal töltött éveim során több előadás sorozat szereplője voltam, két évig a Komédium színházban táncoltam. 2005-ben megalakítottam saját csoportomat, a Masmoudi Ghawazee-t, akikkel sok fellépésen és előadáson vettünk részt. Tagjai voltak: Vesztergombi Krisztina, Cirkos Edina, Balogh Kata, Boros Gabriella, Liptay Orsolya.

2009.07.24.-08.02 - Tánctábor Kahena-val Görögországban

2009.07.24.-08.02 - Tánctábor Kahena-val Görögországban

Szeretettel várunk minden kedves jelentkezőt egy színvonalas hastánctáborba, ahol amellett, hogy minden nap hastánctáncoktatáson vesznek részt a jelentkezők, utolsó este egy fellépés keretében bemutathatják a táborban elsajátított koreográfiát! Szeretnénk a táncoktatás mellett egy kellemes nyaralás lehetőségét biztosítani közös programokkal, valamint fakultatív kirándulásokkal. Szeretettel várjuk a szülőket, barátokat, barátnőket, akiknek szintén felejthetetlen nyaralásban lesz része! (Az egyedül érkező hölgyeket/lányokat társítjuk az apartmanokban.) Tanárnőnk KAHENA (Kecskeméti Anett), a Grapavine tánciskola orientális folklór és show-hastánc- oktatója, előadóművész. (Képző intézményének hatósági engedély száma: 01-0014-07; FAT akkreditáció száma: PL2597) (Lehetőség lesz magánórákat venni tribal és más modern stílusokból.)

2009.07.29.-08.2. -Hastánc és joga a Balaton partján

2009.07.29.-08.2. -Hastánc és joga a Balaton partján

NYÁRI TÁNCTÁBOR A BALATON PARTJÁN!!! Táncolj mindig, mert a világon minden tánc! 2009 Július 29-augusztus 2.-ig (négy éj , 5 nap) A tábor ára: Szállás: 9900.-ft (négyágyas szobákban négy éj) Jóga (1.5 óra) és tánctréningek(2.5 óra) négy napra : 16000.-(négy nap) Étkezési lehetőség:3800.-ft per nap -(teljes ellátás a panzióban) 3000.-ft -(félpanzió) per nap vagy egyéb egyszerű megoldások (boltika, palacsinta, hekk ,lángos....) ÖSSZESEN (szállás és tréningek) : 25900.-ft !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hirdetés
2009.08.09.-16 -Hastánc és darbuka tábor Balatonfenyves

2009.08.09.-16 -Hastánc és darbuka tábor Balatonfenyves

Kedves hastáncos és darbukás meglévı és új barátaim. Ismételten megrendezésre kerül a tavaly fergetegesen sikerült táborunk, melyben igazán átélhettük e műfajok elválaszthatatlan egybetartozását. Három fantasztikus és egyben lényeges bejelentéssel kezdem. 1. A tábor ugyan azon a helyszínen kerül megrendezésre mint tavaly, közvetlen a Balaton partjánál. 2. A tábor közel azon az áron elérhető mint tavaly + ráadásként üdülési csekket elfogadunk ☺ 3. Vendégtanárként velünk tart a teljes hétre a hastánc mesternők két nagyágyúja kiknek a legtöbb győztes versenyzői kerültek ki a legnevesebb Magyarországi versenyekből.

2009.08.20.-23. -Shaba Oriental Art tánctábor Szarvason

2009.08.20.-23. -Shaba Oriental Art tánctábor Szarvason

Üdülési csekk beszámítható a részvételi díj 50%-ig. A maradék csekkjeidet felhasználhatod a hotel egyéb szolgáltatásainak (wellness gasztronómia) igénybevételéhez: masszázs, éttermek, koktélbár Az ár tartalmazza: Táncosoknak: 3 éjszakai szállás faházakban; wellness használat (külső-, belső meleg vizes élménymedence; külső, feszített víztükrű 10*18 m-es úszómedence; fitness terem; infra- és finn szauna; gőzkabin; belső zárt napozóterasz); Wireless Internet a hotel teljes területén; zárt parkoló; ÁFA, Idegenforgalmi adó 4 x 180 perc: hastánc óra: 4 db 3 órás workshop- vezeti: Sába 4x 120 perc: kultúrtörténeti beszélgetés - vezeti: Sába

Amira Art Studió

Amira Art Studió

Az Amira Art Stúdió 1997 óta működik, egyike hazánk első hastánc iskoláinak. Az oktatók az évek során jelentős tanítási tapasztalatra tettek szert, elsősorban a tanítványok sokféleségének köszönhetően. Gyerekeket, kismamákat, időseket egyaránt tanítanak; a speciális magánórától az általános csoportos tanfolyamokon át a nagy létszámú, élő zenés táncházak vezetéséig, sokféle környezetben oktatták már a hastáncot. Rendszeresen tartanak workshopokat, táborokat itthon és külföldön (Workshopok Erdélyben - 2000, Spanyolországban - 2007, 2008, Franciaországban - 2008). Különös tapasztalatot jelentett Matatek Judit nem látó tanítvány tanítása, mely során a mozdulatokat még részletesebben, mindenféle külső segítség nélkül kell elmagyarázni. Nagy sikernek tartjuk, hogy Judit gyönyörűen táncol, és fel is lép! Természetesen a stúdió tanárai számos hastánc oktatótól, mestertanártól tanultak, és a sok, különféle módszerből hozták létre a stúdió saját, egységes tanítási módját. Jelenleg hat különböző szintű csoportunk van, a kezdőtől a leghaladóbb - fellépő - szintig. Zöld-Kék Te-a-ház, VII., Dohány utca 16-18. az Astoriánál Örs Vezér tér, Cédrus Vásárcsarnok I. em

APSARA Hastánciskola

APSARA Hastánciskola

Kutsera (Szamos) Tünde vagyok. 2004 elején ismerkedtem meg a hastánccal egy fittness teremben. Szerelem volt első találkozásra, és a mai napig is száz fokon ég :o). Teljesen elvarázsolt a zene, a mozdulatokban rejlő nőiesség, erő, misztikum, harmónia. Elkezdtem keresni egy tánciskolát, ahol mégtöbbet megtudhattam erről az egzotikus, nőies táncról. Így kerültem az 1001 Éj Tánciskolába, ahol megismertem tanáromat Dina Jamilaht. Megragadott Dina temperamentuma, sugárzó nőiessége és táncának stílusa. Azóta az 1001 Éj Táncegyüttes fellépő tagja vagyok. 2005-ben kezdtem el versenyezni csoportos kategóriában, majd egy évvel később szólóban is próbára tettem tudásomat. 2006-ban jelentkeztem a Testnevelési Főiskola Továbbképző Intézet hastánc oktatói szakára, ahova felvételt nyertem. 2007-ben kitűnő eredménnyel fejeztem be tanulmányaimat. Számos külföldi mestertanár workshopján fejlesztem tovább képességeimet. Úgy érzem soha nem fogok tudni betelni ezzel a tánccal, mindig egyre mélyebben és mélyebben érint meg. A tanulás életem végéig fog tartani....

Balatonalmádi - Shazadi

Balatonalmádi - Shazadi

Szatzger Cecília Shazadi vagyok. 2000 -ben egy külföldi utam során ismerkedtem meg a hastánccal, majd ezt követően Magyarországon tanultam. Első tanárom Kissné Pusztai Gabriella vezetett be a hastánc misztikus világába, a mozdulatok rejtelmeibe. Majd számos hazai és külföldi, ismert, kevésbé ismert táncostól, tanártól tanultam. Jelenleg is csiszolom és gyarapítom tudásomat. 2008. Július folyamán Törökországban és Egyiptom/Sharm El Sheihkben rengeteg új dolgot tanultam az orientális tánc területén, és autentikus táncokkal bővítettem tudásomat. Táncolok klasszikus értelemben vett raqs sharkit, modern hastáncot, és marokkói, libanoni, török, jordán táncelemekkel átszőtt táncokat. Kedvenceim az eszközös táncok, kard, gyertya, egy ill. több fátyol, bot, csörgődob, ujjcin, íziszfátyol. Ezek rendszeresen szerepelnek műsoraimban is. Nem idegen számomra az élő dobra való tánc sem.

Balatonfűzfő - Papp Judit Yildiz

Balatonfűzfő - Papp Judit Yildiz

Kedves Olvasó! Engedd meg, hogy bemutatkozzam: Papp Judit vagyok, szakképzett orientális táncoktató. Művésznevem: Yildiz, mely törökül Csillagot jelent. A hastánc török vonalát szeretem igazán, de a tanítás során más műfajokba is betekintést adok. A hastánc számomra olyan, mint egy szivárvány: gyönyörű és több színű, ezért szeretem megízlelni, megmutatni minden színét, színárnyalatát. Az oktatás során a testbarát 3D orientális tánc oktató módszert alkalmazom. 2008-tól oktatok felnőtteket, 2011-től pedig gyerekeket. Lehetőség van azonban magánóra keretében is részt venni oktatáson. A tanítás során a testbarát 3D orientális tánc oktató módszert alkalmazom. Fellépéseket vállalok szólóban, csoporttal és táncos társaimmal.

Balatonfűzfő és környéke - Yildiz

Balatonfűzfő és környéke - Yildiz

Papp Judit vagyok, a művésznevem: Yildiz, melynek jelentése Csillag. 2003-ban kezdtem el a pécsi egyetemen hastáncot tanulni, a Táncoló Egyetem keretein belül. Annyira megtetszett ez a tánc, hogy a kezdő kurzus mellett, eljártam a magánórákra is, majd a fellépő csoportban csiszoltam tánctudásomat. 2005 októberétől, az Indzsi Deniz Hastánciskola tagjaként, Seymen Krisztina Nurgül vezetésével tanultam tovább, a hastánc sokszínűségét. Ebben az évben került megrendezésre a Táncoló Egyetem keretein belül az 'egyszerre legtöbben hastáncolók' rekord kísérlete, mely később bekerült a Guinness rekordok könyvébe is. ... Kezdő csoportok indulnak a következő helyszíneken és időpontokban: Lányok, asszonyok részére (15 éves kortól): Lovas: Faluház, Fő u. 8. 2009. november 2. (hétfő), 17:30-19:00 Balatonkenese: Faluház, Táncsics M. u. 24., 2009. október 13 (kedd), 17:30-19:00 Fűzfőgyártelep: Nike Étterem, Nike Krt. 12, 2009. október 16. (péntek), 17:45-19:15 Királyszentistván: 2009. október 17. (szombat) 09:30-11:00 Csatlakozni a kezdéstől számított 4 hétig lehet! Ár: 1000Ft/fő/alkalom Az első alkalom ingyenes bemutató óra ahol szó lesz a hastáncról, bemutatunk néhány koreográfiát, és lehetőség lesz pár mozdulatot is kipróbálni! Jelentkezni: 70/339-2006-os számon Papp Juditnál vagy a helyszínen! Gyerekeknek: ...

Baranyai Beáta - hastáncos, oktató

Baranyai Beáta - hastáncos, oktató

'Megtanuljuk az alapmozdulatokat, helyes tartást, az izoláció lényegét, később koreográfiákat, mindezt vidámsággal, humorral fűszerezve. Elméleti háttér: ritmusok, hangszerek, a hastánc stílusai stb. Látogass el honlapomra, hogy többet is megtudj! Képek, videók találhatóak nemcsak a fellépésekről, az órákról is.' A hastánccal 2002. augusztusában találkoztam először törökországi nyaralásunk alatt. Egy esti előadáson megláttam egy hastáncost (fiú), azonnal magával ragadott a varázslatos zene, a mozdulatok, és ez az érzés azóta sem múlik, sőt teljes mértékben a hatása alá kerültem ennek a csodálatos, energiával teli mozgásformának. Éreztem, hogy nekem ezt kell csinálnom, a hastánc lesz az én utam. Másnap megvettem az első rázókendőmet, 1 hónapra rá pedig az első profi hastánc kosztümömet. ...

Tuti menü