Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hastánc oktatás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: BellyBea - Farago [2. oldal]
részletek »

Hastánc oktatás képes leírás: BellyBea - Farago [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: hastancoktatas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 100 db
BellyBea Táncstúdió

BellyBea Táncstúdió

A hastánc tanfolyamot Budapest könnyen megközelíthető helyén tartjuk. A hastánc tanfolyam órákon egészen a kezdő tanulótól a haladóig bárki részt vehet, mivel az alapoktól indulunk a lépéseket ill. mozdulatokat egyenként fogjuk megtanulni és összefűzni. A kombinációk kb. 4-5 alapelemből állnak erre építhet rá mindenki a szintjének megfelelően. Cím: Budapest, VI. ker. Eötvös utca 41/b. ( a nyugati postától 2 percre!!! )

BellyJade Hastánciskola Mezőberény

BellyJade Hastánciskola Mezőberény

Hastáncoktatás Békés-megyében. Fellépés, műsorszolgáltatás. Egyéni és csoportos képzések. Napjainkban egyre nagyobb teret hódít a hastánc. Minden korosztálynak ideális a testi,lelki,szellemi egyensúly elérésében és megtartásában. Egyaránt táncolhatják kismamák, nagymamák,gyerekek,lányok és asszonyok. A hastánc alapvetően improvizatív műfaj,amelynek segítségével nap mint nap átélhetjük a nőisség formáit,magabiztosabbak lehetünk.A hastánc segítséget nyújt a helyes testtartás és levegővétel elsajátításában is. Az hastánc tulajdonképpen nem csak tánc, hanem a létezés egy formája, egyszerűen inspirál a nőiesség megélésére. Megtanít adni, lélekből, igazán. Megtanít eltörölni az önsajnálatot, elfogadni másokat, külön értelmet kap az a szó: tolerancia. Eltörli az unalmat és a hétköznapiságot az életből, békében élhetek önmagammal, helyrebillenti az önértékelést, megismertet az ellazulás, az önelfogadás, az önbizalom új érzéseivel... Fitten tar, kondicionál, nőiessé tesz. Segít túllépni a bennünk rejlő gátlásokon, megtanít koncentrálni, elengedni mindent, ami eltereli a figyelmet... ... és hogy ha a helyzet reménytelennek is tűnik, ha mégoly gyenge és kiszolgáltatott is valaki, néha nincs mit tenni, mint fenekestül felfordítani a világot, átformálni a magunk kedve szerint és újáteremteni. Ehhez is erőt ad ez a tánc.

Bp.XIV - Nyári Csilla Zahira

Bp.XIV - Nyári Csilla Zahira

Nyári Csilla 2003 óta foglalkozik orientális tánccal. Többéves tanítási tapasztalattal és fellépő múlttal rendelkezik. A Shaba Oriental Art tagja, asszisztense és szólistája. Számos verseny díjazottja szólóban és a Shaba Oriental Art tánccsoporttal egyaránt, melynek egyik legrégebbi tagja. Helyszín: 'Budapesti Táncművészeti Stúdió' Szakközépiskola Árak: Óradíj: 1500 Ft/óra 4 alkalmas bérlet: 5400 Ft (bérlettel 1350Ft/óra) A bérletek 1 hónapig érvényesek. Kedvezmények: Ha hozol egy barátnődet is, akkor a 4 alkalmas bérlet mellé kapsz ajándékba plusz 1 órát, feltéve ha Ő is megvált egy bérletet!

Bp.XXII - Medina Hastánc

Bp.XXII - Medina Hastánc

Csábíts titokzatosan és szenvedélyesen! Mottónk: 'A hastáncot bárki megtanulhatja, a kor és a kilók nem számítanak.' Mi már hódítunk, állj be közénk! Sokféle hastánc létezik. Én egy lágyabb formát választottam, ami az arab tánckultúrák közül leginkább a perzsa hastánchoz áll közel. Számomra fontos, hogy aki nálam tanulja a hastáncot, jól érezze magát az órán és gyorsan fejlődjön. Ehhez az kell, hogy ne 15 fős csoportban tanuljunk. Nálam maximum 8 fős csoportok vannak! Ehhez megfelelő méretű és felszereltségű termet biztosítok. Nálam így néznek ki az órák: Kezdő csoport: akik most ismerkednek a hastánccal, 0. naptól az első 6 hónapig 10 perc nyújtás az óra elején, 5 perc a végén első 3 órán alapmozdulatok megtanulása és gyakorlása 4. órától könnyű koreográfia tanulása, alapmozdulatok folyamatos ismétlése 6 hónap alatt a csapat igénye szerint kb. 4-5 koreográfiát tanulunk meg ...

Cegléd - Sivatag Rózsái hastánccsoport

Cegléd - Sivatag Rózsái hastánccsoport

"Minden felnőtt testében ott van a gyermeki lélek amely arra vár, hogy álmait és vágyait kiélhesse! Ha ez a lélek kiteljesedhet, akkor olyan erővel ruházza fel a testet amely előtt könnyedebb az élet. Csak rajtunk múlik, hogy életünk örömben, szeretetben teljen. Ehhez a zene az egyik lehetőség, amelyben a Nő, táncával a saját maga érzéseit fejezheti ki." /Shilayla/

Csókakő - Shazadi

Csókakő - Shazadi

Szatzger Cecília Shazadi vagyok. 2000 -ben egy külföldi utam során ismerkedtem meg a hastánccal, majd ezt követően Magyarországon tanultam. Első tanárom Kissné Pusztai Gabriella vezetett be a hastánc misztikus világába, a mozdulatok rejtelmeibe. Majd számos hazai és külföldi, ismert, kevésbé ismert táncostól, tanártól tanultam. Jelenleg is csiszolom és gyarapítom tudásomat. 2008. Július folyamán Törökországban és Egyiptom/Sharm El Sheihkben rengeteg új dolgot tanultam az orientális tánc területén, és autentikus táncokkal bővítettem tudásomat. Táncolok klasszikus értelemben vett raqs sharkit, modern hastáncot, és marokkói, libanoni, török, jordán táncelemekkel átszőtt táncokat. Kedvenceim az eszközös táncok, kard, gyertya, egy ill. több fátyol, bot, csörgődob, ujjcin, íziszfátyol. Ezek rendszeresen szerepelnek műsoraimban is. Nem idegen számomra az élő dobra való tánc sem.

Debrecen - Estella hastánc

Debrecen - Estella hastánc

'A tánc megszépíti az életet. A táncoló mások életét szépíti meg!' A Kairói mestertanári oklevéllel és a legjobb hastánc tanár címet háromszor elnyerő ESTELLÁVAL DEBRECEN, RÁKÓCZI 6o. SZÁM ALATT Plázától, Fórumtól 2 percre Első alkalommal díjmentesen kipróbálható! Foglalkozások: Hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek 17.00 és 18.30 órától Versenyen, műsorokon, fesztiválokon, karneválokon, kedvezményes külföldi utakon való részvételi lehetőség! Táncruha, tánckellékek biztosítása! MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK!

Délegyháza - Yaratma Hastánc

Délegyháza - Yaratma Hastánc

2000. óta foglalkozom a hastánccal. Mahasti óráin ragadott magával, nála szereztem az alapokat, s évekig szerepeltem a Mahasti és a Holdfény Lányai csoportban, mellyel több versenyen és fesztiválon szerepeltünk sikerrel. E csodálatos mozgásforma az elmúlt években a mindennapjaim részévé vált. Elvarázsol, s a tánc segítségével könnyedén kifejezhetem érzéseimet is. Tánc közben megtalálom a harmóniát a világgal, a környezetemmel, s ez a harmónia hihetetlen energiával tölt fel. A tánccal nem csak magamnak, de környezetemnek is örömet tudok szerezni, s ezt az örömöt látni és érezni - felülmúlhatatlan! Szeretném a hastáncot népszerűsíteni, mivel saját magamon is tapasztalom jótékony hatásait. Testileg-lelkileg feltölt, s a további "mellékhatások": öröm, vidámság, jó kondíció, és még sokáig sorolhatnám! :-) Táncvizsgával (OSZK) rendelkezem. Tudásomat neves hazai (Sába, Vivien) és külföldi (Jillina, Amar Gamal, Leyla Jouvana) előadók segítségével igyekszem folyamatosan fejleszteni.

Dobos Krisztina Mirjam - Mira Oriental Art

Dobos Krisztina Mirjam - Mira Oriental Art

Egyéni és kis létszámú csoportos hastánc oktatás Budapesten, testbarát módszerrel, szakképzett oktatóval. Az orientális táncot kortól és testalkattól függetlenül bárki elsajátíthatja. Jó hatással van az egészségre, átmozgatja az egész testet, stressz-mentesít, a test-lélek-szellem balansza. Találd meg Te is a benned rejlő igazi NŐ-t! Nem vagy elégedett a külsőddel? Nem tudsz lefogyni, vagy éppen túl sovány vagy? Attól még hidd el, lehetsz csinos és vonzó? csak vedd észre ? ebben is segít a tánc. Mindamellett, hogy az alakod is átformálódik, a lelked is pozitív változásokon fog keresztül menni.

Hirdetés
Dombóvár - Amulett Hastánccsoport

Dombóvár - Amulett Hastánccsoport

2004 januárja óta működik a Dombóvári Amulett Hastánccsoport. Azóta rendszeresen fellépünk Dombóváron és környékén. Minden évben részt veszünk a dombóvári Péter-Pál napi vígasságokon, Civil Fesztiválon 30 perces műsorral és évente egyszer saját estet is tartunk 1,5 órás bemutatkozással a város színháztermében. Továbbá előadásaink vannak Balaton parti fesztiválokon. Repertoárunkban szerepel tradicionális egyiptomi hastánczene, dobszóló, rádiós slágerek (Shakira, Tarkan, Arash). Táncolunk fátyollal, bottal, gyertyával, csörgődobbal.

Dunaújváros - Kleopátra Hastánc Stúdió

Dunaújváros - Kleopátra Hastánc Stúdió

A Kleopátra Hastánc Stúdió oktatói és hastáncosai vagyunk. 2004. márciusában kezdtünk hastáncot tanulni, mikor is Dunaújvárosban az MMK keretei között elkezdődött a hastáncoktatás. Elvarázsolt minket a keleti világ, a hastánc nőiessége, szépsége, és szinte észre sem vettük, s már az életünk fontos részévé vált! A hastánc szeretetének és a sok gyakorlásnak, köszönhetően 2004. októberében már saját fellépő csoportunk volt. Különböző stílusú, nehézségi szintű koreográfiákkal, nagy sikerrel, rendszeresen veszünk részt a dunaújvárosi és a környező városok rendezvényein, családi összejöveteleken, fesztiválokon az ország legkülönbözőbb pontjain. A Kleopátra Hastánc Stúdióban az alapkezdő csoport tagjainak lehetősége van az alapok elsajátítása után kezdő és középhaladó csoportokban tanulni tovább a hastánc művészetét.

Dutka Diána - Bastet Qahmar

Dutka Diána - Bastet Qahmar

Gyermekkorom óta táncolok. Kicsiként 6 év balett, sztepp, egy pici jazzbalett (akkori nevén), akrobatika, 8 év éneklés, zongora tanulás és 2 év gyermekszínház volt az életem központjában. Felnőttként az orientális tánc lett a szenvedélyem, mellette balettból még most is képzem magam. A hastánc, az alkotás az, ami életemmé vált. Kitölti gondolataimat, gazdagabbá teszi érzésvilágomat. Elsődlegessé vált abban, hogy kifejezzem és felvállaljam magam. A Holdfény Lányai együttes tagjaként, a fellépések és versenyek részvételén, tapasztalatokat szerezetem. 4 év után, az együttesből és az iskolából kiválva, önálló utat választottam. Jelenleg a Bastet Hastánc Egyesület elnökeként tevékenykedem. Az orientális tánc tanulása és oktatása tölti ki az életemet. A tanítás és a táncolás az, ami mérhetetlenül boldoggá tesz!

Dzsinna Hastánciskola

Dzsinna Hastánciskola

A DZSINNA Hastánciskola, kortól és alkattól függetlenül minden táncolni vágyó hölgyet szeretettel vár! A kezdő tanfolyamokon a hastánc alapjait lehet elsajátítani és megismerkedni a különböző stílusok egyes jellegzetességeivel. A középhaladó és haladó tanfolyamokon tradicionális és modern stílusban előadott botos, fátylas, csörgődobos, gyertyás koreográfiákat és dobszólókat tanulunk.

Eger - Egri Hastánc klub

Eger - Egri Hastánc klub

Kezdő, középhaladó, haladó órák

Eger - Faathima Keleti mozdulat stúdió

Eger - Faathima Keleti mozdulat stúdió

KORTÓL, TESTALKATTÓL FÜGGETLENÜL!!! Szeretettel várlak Egerben, a Pacsirta utca 13. sz. alatt lévő keleti hangulatban berendezett stúdiómban. Segítek elsajátítani a csípő, a has, a mellkas, a kar mozdulatait, a lágy hullámokat, a dinamikus rázásokat és átérezni önmagad és a kelet varázsát. Eredeti, izomtevékenységen alapuló orientális táncmozdulatokat tanítok. Nagy hangsúlyt fektetek a mozdulatok helyes elsajátítására. Nélkülözhetetlen az alaptartás tánc közbeni alkalmazása (befordított medence). A nem megfelelően végrehajott elemek sérülést okozhatnak - hosszú távon egészen biztosan! Nem csak a kiváló tánctanáraimtól tanultak alapján, de sportszakemberként megszerzett anatómiai tudásomra támaszkodva is elsődleges szempont számomra, hogy TÁNC KÖZBEN NE TEGYÉL KÁRT MAGADBAN. Bármilyen csodásan is mutat a nagyon csábosan hátrafelé kitolt fenék, ezzel biztosan elérjük, hogy csigolyánk igen rövid idő alatt kikopjon - s az orvostudomány mai állása szerint erre még nincs gyógymód!!!

Eger - Törzsi hastánc

Eger - Törzsi hastánc

Bár a csoport tagjai egriek, Heves megyében előzetes megbeszélés után bárhol vállalnak oktatást, intenzív kurzusokat. 2000-ben kezdtünk klasszikus hastáncot tanulni és 2005-óta foglalkozunk a törzsi és cigány irányzattal. Nevünk, a Tribal (törzsi) és a Bellydance (hastánc) szavak összeolvasztásából született meg. A hastánc számunkra több mint tánc. Önkifejezés. Ablak a világra. Játék. Mosoly. Szeretet. Vágy. Bánat. Minden amitől a föld kerek és az élet teljes. Szeretnénk ha mások is megtapasztalnák azt az örömet és szabadságot amit az orientális tánc nyújtani tud, mind az előadó, mind a néző számára.

Farago Niki - Peek Studió

Farago Niki - Peek Studió

Niki hastánc - Főleg klasszikus rags sharki és modern show hastánc

Tuti menü