Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hastánc oktatás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Gyöngyös - Mira [3. oldal]
részletek »

Hastánc oktatás képes leírás: Gyöngyös - Mira [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: hastancoktatas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 100 db
Gyöngyös - Kelet Gyöngyei Táncstúdió

Gyöngyös - Kelet Gyöngyei Táncstúdió

A nevem Lehotai Lívia, a Kelet Gyöngyei táncstúdió vezetője, oktatója és koreográfusa. Az orientális tánccal Németországban ismerkedtem meg, 1997-2002-ig voltam egy kiváló török származású, Németországban élő táncosnő, oktató és koreográfus Naheda növendéke. Hazaköltözésünk után, 2002-ben kezdtem el itthon oktatni ezt a csodálatos táncot.

Gyöngyös, Pásztó - Szalai Anita

Gyöngyös, Pásztó - Szalai Anita

Tanítványok mondták: Nagyon sokat fájt a hátam és a derekam, de amióta hastáncolok, megszűntek ezek a fájdalmak. Szép egyenes lett a tartásom. Gerincferdülésem van, ezért elkezdtem hastáncolni egy évvel ezelőtt, és a változás szembeötlő, nemcsak az osztálytársak, hanem az orvos is megjegyezte, hogy milyen szépen egyenesedik a gerincem. A nyolcasoknak köszönhetően egyre karcsúbb a derekam. Gyönyörű nőiesre átalakult a testem. Amióta hastáncra járok, enyhültek a menstruációs görcseim.

Győr - Dzsinna Hastánc

Győr - Dzsinna Hastánc

A DZSINNA Hastánciskola, kortól és alkattól függetlenül minden táncolni vágyó hölgyet szeretettel vár! A kezdő tanfolyamokon a hastánc alapjait lehet elsajátítani és megismerkedni a különböző stílusok egyes jellegzetességeivel. A középhaladó és haladó tanfolyamokon tradicionális és modern stílusban előadott botos, fátylas, csörgődobos, gyertyás koreográfiákat és dobszólókat tanulunk. A hastánc hatására a mozdulatok nőiesebbek, a járás szebb, kecsesebb, a testtartás egyenesebb lesz, a karmozdulatok elsajátítása elegánsabb megjelenést biztosít, így a nők még nőiesebbé válhatnak.

Hajós, Kalocsa - Hanah Hastánc

Hajós, Kalocsa - Hanah Hastánc

Egyéni és csoportos hastáncoktatást vállalok Bács-Kiskun megyében és környékén. Főleg Hajós és Kalocsa vonzáskörében.

Három Anikó Hastánc Stúdió

Három Anikó Hastánc Stúdió

A Hastánciskola Szolnokon és Jász-Nagykun-Szolnok megye több városában működik és folyamatosan várja a táncolni vágyó lányokat, hölgyeket! Oktatási időpontok: Szolnok-Belváros : - Kezdő csoport - Középhaladó csoport - Alap-kezdő csoport Várom a jelentkezőket! - Haladó csoport - Hastánc-fitnesz csoport Várom a jelentkezőket! (Dinamikus hastánc és alakformáló torna nem csak hastáncosoknak!) Mezőtúr, Rákóczi F. Általános Iskola táncterem - Alap-kezdő csoport Várom a jelentkezőket! - Haladó csoport - Középhaladó csoport Martfű, Művelődési ház - Középhaladó csoport Törökszentmiklós, Művelődési ház - Középhaladó csoport Szolnok-Szandaszőlős, Általános iskola - Kezdő csoport Tiszaföldvár, Művelődési ház - Alap-kezdő csoport Várom a jelentkezőket! Fegyvernek, Művelődési ház - Középhaladó csoport

Hastánc dvd-shop

Hastánc dvd-shop

A HASTÁNC DVD SHOP-ban eredeti, import DVD-k egyedülállóan széleskörű választékát találod!!!

Hastáncosoknak balett óra

Hastáncosoknak balett óra

Szeretnél a HASTÁNC órán sokkal hatékonyabban és gyorsabban fejlődni, mint a társaid? Tudtad, hogy a legelismertebb Hastánc tanárok egyenesen ajánlják tanítványaiknak, hogy a Hastánc mellett kiegészítés képpen járjanak el balett órára. Szeretnéd mindezt KEDVEZMÉNYES bérlettel? Ne hagyd ki a lehetőséget! Tedd harmonikussá mozgásodat Balett tréning segítségével!

Hayya - Erdei Melinda

Hayya - Erdei Melinda

"A hastánc az életem nagyon fontos része. Szeretnék még sok olyan emberrel megismerkedni, akik ugyanolyan komolyan veszik, elhivatottak és lelkesek! Remélem, Veled is találkozok az órámon! :o)" Ha szeretnél többet tudni az egyiptomi hastáncról és megismerni, megélni és megmutatni nőies oldaladat, a Hastánc a Te Táncod! Jó hangulatú csapatban sajátíthatod el a klasszikus technikákat, majd becsatlakozhatsz az új koreográfiákba is.

Isaszeg - Fazakas Ágnes

Isaszeg - Fazakas Ágnes

4 lánnyal egy kis csoportot hoztunk létre Isaszegen 2005-ben. A sikeres fellépéseknek köszönhetőn rövid időn belül megsokszorozódott a táncosok száma. A Nut csillagai hastánccsoport több fellépés alkalmával varázsolta el a közönséget táncával bálokon, ünnepségeken, fesztiválokon. S ma már elmondhatjuk, hogy a hazai versenyeken is sikeresen szerepelünk, különböző helyezéseket érve el. Fő célunk, hogy az orientális tánc több stílusát is bemutassuk a közönségnek. Az egyiptomiaknál a csillag a lélek szimbóluma, a lélek halhatatlanságát fejezi ki. Nut a csillagok anyja, az ég istennője, a Föld isten felesége, aki testével átöleli az égboltot. Ehhez hasonlóan szeretnénk mi is bemutatni a közönségnek az orientális táncot - a tradícionálistól a show-táncig, a különböző eszközös táncokon keresztül - mindezzel változatossá téve műsorainkat. Ennek megfelelően arra törekszem, hogy saját magam folyamatosan képezzem, s a lányoknak is tudásom legjavát adjam át.

Hirdetés
Jókai klub - Hódiné Fodor Mária

Jókai klub - Hódiné Fodor Mária

Az orientális tánc (hastánc) a tánc ősi gyökereihez nyúl vissza, az élet és a női lét elvontabb kérdéseit fejezi ki művészi formában. Minden korosztály jelentkezését várjuk! 1121 Budapest, Hollós út 5.

Kecskemét -  Kahena lányai

Kecskemét - Kahena lányai

A csoport 2005 szeptembere óta színesíti a Grapevine Tánciskola palettáját. Számos helyi és országos rendezvényen szerepeltünk már, valamint versenyeken is megmutattuk magunkat. 2008 márciusában egy hastánc tábor keretében Tunéziában is kaptunk fellépési lehetőséget, amelynek nagy sikerrel tettünk eleget.

Kecskemét - Yasmillah

Kecskemét - Yasmillah

A foglalkozások keretében a résztvevők megismerkednek a hastánc mozdulatvilágával, irányzataival, a tánc során használatos eszközökkel (fátyol, bot, ujjcintányér), történetével, kultúrájával. Az alapmozdulatokat kombinációkba, majd koreográfiákba rendezzük, melyeket különböző rendezvényeken, gálákon, versenyeken mutatunk be. A koreográfia elsajátításán kívül hangsúlyt fektetünk a test izmainak megmozgatására a Balla Tünde Aziza által kidolgozott bellyfit elnevezésű erősítő-nyújtó edzésrendszer alkalmazásával. A tanulást az egyéni tánckészség fejlesztése és a mozdulatok játékos elmélyítése színesítik.

Kelet Ragyogása Orientális Táncstudió

Kelet Ragyogása Orientális Táncstudió

Egy hastáncóra edzés a testednek, az önbizalmadnak és a női vonzerődnek. /Dina/ Ha szeretnél táncolni, táncos színdarabok szereplőjévé válni, mesék részese lenni, megszépülni, s mindezt megmutatni másoknak (profi fellépéseken), s egy sikeres és vidám csapat tagja lenni, akkor gyere bátran Keletra Szilviara modern hastánc óráira! Repertoár: klasszikus színpadi hastánc, modern nyugati fúzió, fantasy stílus, showhastánc. Eszközök: kard, két fátyol, legyezőfátyol, bot, ízisz szárny, csörgődob, kézcsengő. Küldetésem, hogy egy olyan orientális táncszínházat és profi táncegyüttest hozzak létre, melyben mindenki örömét lelheti, kiélheti tehetségét, a fantázia és misztikum iránti éhségét. Csatlakozz te is! A KEZDŐ INTENZÍV TANFOLYAM: Az új kezdő intenzív tanfolyamon rövidebb idő alatt többmindent tanulhatsz meg, mint más tanfolyamokon vagy nyitott órákon. Itt ugyanis a tananyag egymásra épülő: az alapmozdulatoktól a kombinációkon és lépésfajtákon át a kész koreográfiáig és improvizációig fokozatosan haladunk, tehát nincs két egyforma óra. Az intenzív tanfolyam heti 2 táncórát foglal magába három hónapon keresztül. Ez összesen 24 táncóra három hónap alatt. Az órák 90 percesek egy 5 perces pihenővel megszakítva. ...

Laura Cooper: Hastánc

Laura Cooper: Hastánc

A könyv szemléletes képekkel bemutatja az alaplépéseket a csípőmozdulatoktól a dervisforgásig, a fátyoltáncot, a kardtánc művészetét, így a kezdők és haladók egyaránt haszonnal forgathatják. Ötleteket kapunk arra, hogyan állíthatunk össze különleges táncműsorokat a közönségnek, hol és milyen zenére táncolhatunk, mit viseljünk tánc közben... A tartalomból: A kezdetek Ideális környezet a tánchoz Mit viseljünk? Lazítsuk el a testünket és a lelkünket A zene kiválasztása Hastánchoz ajánlott zenei albumok Előkészületek Testtömegelosztás Az izmok izolálása A helyes testtartás: alapállás Kéztartás Nyújtás és bemelegítés A hátizmok ellazítása A térdszalagok nyújtása Csuklólazító nyújtógyakorlatok A hastánc alapelemei Csípőejtés Csípőemelés Csípőlökés és -tolás Csípőkörök előre Nagy csípőkörzés Csípőcsavarás Csípőrázás Hashullám...

Mahasti hastáncintézet

Mahasti hastáncintézet

A Mahasti hastáncintézet táncóráival kapcsolatos információk VII. Rákóczi út. 29. I.em.1.

MayaDance Hastánc Stúdióban

MayaDance Hastánc Stúdióban

Az orientális tánc oktatásában célom, hogy technikailag kiemelkedően magas szintre hozzam tanítványaimat, és a nehéz elemekkel teli koreográfiákat is könnyedén, légiesen táncolják a színpadon. Olyan koreográfiák készítése és betanítása a célom, melyek lenyűgözik a közönséget bájos eleganciájukkal és légiességükkel, majd meglepik a tiszta tánc technikai erejével és energiájával. Az egyiptomi hastáncstílust oktatom, ötvözve (ha a zene indokolja) egyiptomi folklór, illetve egyéb népcsoportok táncelemeivel. MayaDance Hastánc Stúdió, XI. Bartók Béla út 19., I. emelet

Mira Hastánc

Mira Hastánc

Orientális tánctanítás kezdőknek: (amit az óráimon megtanulhatsz) - Testi bemelegítés, lelki ráhangolás - Izolációs technikák - Alapmozdulatok és pózok elsajátítása - Testtudat-fejlesztés: nyújtás, erősítés, viszonyulások a testben - Térbeli tájékozódás, mozgáshatárok tágítása - Improvizációs készség feljesztés - Önbizalom megerősítése, testi-lelki-szellemi egyensúly megteremtése - Eszközhasználat - Zene-és ritmus fajták

Tuti menü