Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hastánc oktatás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Szolnok - Zalaegerszeg [6. oldal]
részletek »

Hastánc oktatás képes leírás: Szolnok - Zalaegerszeg [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: hastancoktatas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 100 db
Szolnok és környéke - Anikó

Szolnok és környéke - Anikó

Szolnok, Fegyvernek, Jászapáti, Szolnok-Szandaszőlős, Törökszentmiklós, Marfű, Mezőtúr

Szombathely - Energy Dabaston Team

Szombathely - Energy Dabaston Team

Hastánc oktatás a 14 év feletti fiataloknak és szülőknek egyaránt indul, akik hangulatos körülmények között ismerkedhetnek meg e tánccal.

Szombathely - Novák Viktória

Szombathely - Novák Viktória

Novák Viktória és a Tribe Paganicae A csoport vezetője, oktató-koreográfusa Novák Viktória, hazai és nemzetközi szinten ismert és elismert táncművész, számos rangos produkció résztvevője. 12 éve foglalkozik a keleti kultúrán alapuló táncokkal. Oktatóként és előadóként is rendszeresen vendégszerepel New Yorkban, Miamiban, Orlando-ban és Európa különböző országaiban (Németország, Ausztria, Olaszország). Előadásaira az elementáris erő, a magas szintű , csiszolt technikai tudás, és a minden részletében profi színpadi megjelenítés a jellemző, mellyel már több ízben vívta ki magas szintű szakmai fórumok elismerését.

Tiszafüred - Tahmina

Tiszafüred - Tahmina

Hogyan is kezdtem táncolni? Talán egy szó: intuíció. Még középiskolába jártam, mikor jött egy intuíció, én hastáncot fogok tanulni! Ekkor még nem volt így elterjedve Magyarországon, sőt még nem volt reklámja sem. Azt sem tudtam mit jelent ez a szó: hastánc. Nem hallottam még ilyen zenét szólni, nem láttam még ezt a kecses egyben érzéki táncot járni. A ruhákat, melyek gyönyörűen körbe fonják a hastáncosnő testét még nem ismertem, de én már tudtam, hogy ezzel fogok foglalkozni. Később mikor elkezdtem tanulni, beleszerettem, és az életem részévé vált. Ma már 10 éve táncolok és tanítok.

Tribal Style - Kriszta

Tribal Style - Kriszta

A törzsi hastáncot sem kerülte el az átalakulás. Mára már több irányzat van ebből is. Magyarországon a törzsi táncot is úgy tanítják, táncolják mint a közismert hastáncot- koreográfia, fellépések, verseny . Az eredeti, a klasszikus FBCD stílus alkalmas az igazi szabadidő sportra, én ezt képviselem. M.Á.Kondi III. ker. Kunigunda u. 35. a Márton Áron Kollégium konditerme Hétfő 20-tól Budai Callanetics Stúdió II. ker. Margit krt. 48. I/9 Szerdán 19-tól, Pénteken 16,30-tól

Üröm - Emel táncoktatás

Üröm - Emel táncoktatás

Nem vagyok már fiatal, igaz nem jártam utána, de szerintem hazánkban én vagyok a legidősebb oktató 1954. májusában születtem. Sok oktatónál jártam, megnéztem, hogy akiknek sikerült kivívniuk hírnevet, milyen technikával tanítanak. Levontam a számomra jó és rossz dolgokat, megformáltam a saját tanítástechnikámat. Szerencsés embernek vallom magam, mert mindezt olyan emberek segítették, mint pl. orvosok, jógások, tornatanárok, koreográfusok és természetesen táncosok. Óráimon szeretem a jó zenéket, meleg baráti hangulatot, hiszen mindenki azért jár ide, hogy a heti fáradtságot kitáncolja magából és közben fejlődjön a mozgáskultúrája.

Vecsés - Dahab Diána

Vecsés - Dahab Diána

Szeretettel üdvözöllek honlapomon. Engedd meg, hogy meséljek egy kicsit magamról. Dahab Diánának hívnak és Vecsésen tanítok hastáncot. 1999-ben kezdtem el hastáncot tanulni több, ma elismert tanárnál. Mindig is érdekelt az arab világ, és kultúra, ha tehettem akkor a nyári vakációimat is arab országokba szerveztem. A legeslegjobb férjet J is innen választottam. Közben az arab kultúra részeként az arab nyelvvel, írással is megismerkedtem. A mozgás mindig is alapvető feltétele volt az életemnek, öt évesen már balettoztam utána pedig számtalan erősítő, nyújtó, karcsúsító stb. tornát kipróbáltam és tartottam. Tanítani 2005-ben kezdtem, és nagyon megszerettem. Imádom amikor a színpadon megelevenednek a megálmodott koreográfiák. Rendszeresen járunk fellépésekre, versenyekre a csoportokkal, de ha nem szereted a reflektorfényt akkor is szívesen várunk.

Veszprém - Luna hastánccsoport

Veszprém - Luna hastánccsoport

A hastánc a legősibb női tánc, több ezer éve él az emberiség kultúrájában. Termékenységi táncként indult, s hosszú fejlődésen ment át, mire eljutott mai formájáig. A hastánc szót hallava legtöbbünknek a varázslatos Kelet misztikus világa jut az eszünkbe. A lírai arab és török zene dallama, a dobok hipnotikus ritmusa, a táncosnő lágyan hullámló, kígyózó mozdulatai, egy libbenő fátyol, egy igéző női szempár ma is elvarázsol mindenkit. Táncunkkal szétsugározzuk a "karunát", az anyai feltétlen szeretetet, amit érintésként, gyöngédségként, érzékiségként, erotikaként élünk meg. Szépséggel, harmóniával töltjük meg mai zaklatott világunkat. Számunkra örömet jelent, ha csak egy rövid időre is, de elkalauzolhatjuk nézőinket a csodák kertjébe.

Veszprém - Nyírő Szabina Shanaz

Veszprém - Nyírő Szabina Shanaz

Nyírő Szabina vagyok, Veszprémben élő orientális táncos és szakképzett orientálistánc-oktató. A műfaj klasszikus egyiptomi ágait részesítem előnyben. Táncolom, tanulom és oktatom a földies-asszonyos beledit, az elegáns, klasszikus, érzelmes raks sharkit (cabaret és orientál dal), valamint a játékos, népies saidit. Az oktatásban nagy figyelmet fordítok az egészséges, testbarát technikák alapos elsajátítására, az improvizációra, a stílusjegyekre és az érzelemkifejezésre. Csoportos oktatást is folytatok több szinten, valamint lehetőség van magánórák vagy 2 fős arátnős-nővéres órák egyeztetésére is. Tanítványaim táncában a minőségre, eleganciára, ízlésességre törekszem, és a női érzelemvilág, a női lélek árnyalatainak átadására.

Hirdetés
Viktória oktató DVD sorozat

Viktória oktató DVD sorozat

Hastánc oktatás, hastánc DVD Viktória az egyik első, aki Magyarországon elkezdte oktatni a hastáncot. A hastánc nem csak egy tánc hanem életstílus, edzés, torna, fitness. A tradicionális egyiptomi hastánc elemeiből megalkottuk a modernebb diszkó-hastáncot, a baba-mama hastáncot, a show hastáncot. A következő lapokon ebből kaphat ízelítőt. Természetesen átfogó teljes képet nem tudunk adni, hisz a hastáncot is igazán akkor fogod megismerni, amikor belekóstolsz és művelni kezded. Biztosíthatlak, hogy az életednek több területére is hatással lesz, kiegyensúlyozottabb fittebb, magabiztosabb leszel.

Virág Judith - Törzsi hastánc

Virág Judith - Törzsi hastánc

2003-ban kezdtem Joós Juditnál táncolni, akit mai napi a Mami-nak tekintek, ő indított el ezen az úton, amiért nagyon hálás vagyok neki. A törzsi stílus amerikai közvetítéssel jutott el hozzánk, és a közel-keleti, észak-afrikai, indiai stílusok és európai cigánytáncok elemeinek elegye. Jellegzetességei az erőteljes, dinamikus zene, a gazdagon díszített ruhák, ékszerek és kiegészítők, turbánok, virágos fejdíszek, és emellett az energikus, lendületes mozdulatok és feszes, erőt sugárzó pózok. Sok irányzata alakul ki, amelyet én is táncolok és tanítok: a klasszikus (ethnic) tribal, a tribal fusion és a tribal cabaret.

Vivien - Egyiptomi dobszóló és Fátyoltánc DVD-k

Vivien - Egyiptomi dobszóló és Fátyoltánc DVD-k

Hastánc dívák műsoros DVD Kecses mozdulatok, lágy hullámzás, sejtelmes fátylak, pergő dobszólók, az ősi és megfejthetetlen, megfoghatatlan, titokzatos nőiesség: a hastánc. Egyiptomi dobszóló oktató DVD Rázástechnikák -Kombinációk -Koreográfia A Fátyoltánc rejtelmeinek avatott és még avatásra váró felfedezői ezúttal a tűz eleven játékának fortélyait sajátíthatják el Vivien segítségével. Egyiptomi fátyoltánc oktató DVD Vivien legújabb okatató-videójának központjában a hastánc egyik legizgalmasabb formája, a fátyoltánc áll. A 45 perces anyag elején a Művésznő betekintést ad a három legnépszerűbb karaktertáncba: Fátyoltánc, Botostánc, Dobszóló.

Yasmina Hastánc Iskola

Yasmina Hastánc Iskola

Ha szeretnéd, hogy végre helyrebillenjen az önértékelésed, szeretnél túllépni a benned rejlő gátlásokon, vagy úgy érzed, eleged van a hétköznapiságból, és egy kis testmozgás is rád férne, akkor érdemes kipróbálnod a hastáncot. A hastánc a női létezés egy formája, ami egyszerűen inspirál a nőiség megélésére. A hastáncórák azon túl, hogy kikapcsolnak, szellemileg, testileg, lelkileg edzettebbé tesznek. Célom, hogy segítsek Neked megtalálni a saját táncodat, megmutatni és megtanítani az alapmozdulatokat, majd továbbfűzve a mozdulatsort, kialakítani saját stílusodat. Sok éves tapasztalatom és tanítványaim sikerei alapján biztos vagyok benne, hogy az általam kidolgozott Y-módszer Nálad is eredményes lesz.

Zahra - Egyiptomi hastánc

Zahra - Egyiptomi hastánc

Egy igazi egyiptomi érzés egy gyönyörű hastáncba megkomponálva ... felejthetelen élmény 2006. szeptemberében úgy hozta a sors, hogy Óbudán létrehoztam saját hastánciskolámat. Tanítványaim kortól és alaktól függetlenül járnak hozzám, mint a kiscsibék a tyúkanyóhoz. Nemcsak a tanáruk vagyok, hanem lelki társuk is. Tudják, hogy hozzám bátran fordulhatnak, ha gondjuk van. Remek érzés látni, hogyan lesz a bábból gyönyörű pillangó, hogyan nőiesednek, szépülnek, ami az én kezem munkáját is dicséri! Ha stílusomat kellene jellemezni, azt mondanám modern egyiptomi, hiszen előnyben részesítem a vidám, poposabb zenéket, amit talán a nem műértő közönség is könnyen megemészt. Tudásomat a mai napig fejlesztem magyarországi tanároktól (Tia, Ranee) és amikor csak tehetem egyiptomi hastáncosoktól merítek (Pl. Jillina, Hadia, Magdy E.L). Példaképemnek mégis Amar Gamal-t tartom. A 2006-os budapesti workshopján nemcsak hastáncot tanultam tőle, hanem azt is, hogy a művészet hosszú távú befektetés. Fegyelmet igényel és kitartást. Karban tartja a lelkem és a testem, nem beszélve a fantáziámról. A pillanat művészévé varázsol. III. Vajda János u. 14

Zalaegerszeg - Nasreen

Zalaegerszeg - Nasreen

A hastánc évekkel ezelőtt véletlenszerűen lépett be az életembe. Akkoriban kezdtem el dolgozni mérnökként az Opelnél, estéimet pedig aerobic órákon illetve edzőként töltöttem el. Valami újdonságot kerestem, így léptem be első hastánc órámra. Az orientális tánc iránti szenvedélyem már az első órákon kialakult, majd szinte észrevétlenül a mindennapjaim részévé vált. Szenvedélyem azóta is töretlen, olyannyira, hogy 2007 végén feladtam akkori főállásom és azóta teljes egészében csak a táncnak szentelem az életemet. Szerencsésnek tartom magamat, hiszen úgy érzem megtaláltam az igazi életutamat, a hobbyt, mely egyben a fő hivatásommá is vált időközben. Jelenleg esténként oktatok, emellett napközben saját hastánc ruha és tea szaküzletemet vezetem Zalaegerszegen.

Tuti menü