Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Oktató könyvek, dvd-k képes leírás - Hastánc oktatás.tlap.hu
részletek »

Oktató könyvek, dvd-k - Hastánc oktatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hastancoktatas.tlap.hu » Oktató könyvek, dvd-k
Keresés
Találatok száma - 5 db
Hastánc dvd-shop

Hastánc dvd-shop

A HASTÁNC DVD SHOP-ban eredeti, import DVD-k egyedülállóan széleskörű választékát találod!!!

Laura Cooper: Hastánc

Laura Cooper: Hastánc

A könyv szemléletes képekkel bemutatja az alaplépéseket a csípőmozdulatoktól a dervisforgásig, a fátyoltáncot, a kardtánc művészetét, így a kezdők és haladók egyaránt haszonnal forgathatják. Ötleteket kapunk arra, hogyan állíthatunk össze különleges táncműsorokat a közönségnek, hol és milyen zenére táncolhatunk, mit viseljünk tánc közben... A tartalomból: A kezdetek Ideális környezet a tánchoz Mit viseljünk? Lazítsuk el a testünket és a lelkünket A zene kiválasztása Hastánchoz ajánlott zenei albumok Előkészületek Testtömegelosztás Az izmok izolálása A helyes testtartás: alapállás Kéztartás Nyújtás és bemelegítés A hátizmok ellazítása A térdszalagok nyújtása Csuklólazító nyújtógyakorlatok A hastánc alapelemei Csípőejtés Csípőemelés Csípőlökés és -tolás Csípőkörök előre Nagy csípőkörzés Csípőcsavarás Csípőrázás Hashullám...

Sefirah  oktató DVD-k

Sefirah oktató DVD-k

Oriental Dance Academy Hungary - Magyarország első hastánc akadémiája. Friss hírek, workshopok és minden ami hastánc!

Viktória oktató DVD sorozat

Viktória oktató DVD sorozat

Hastánc oktatás, hastánc DVD Viktória az egyik első, aki Magyarországon elkezdte oktatni a hastáncot. A hastánc nem csak egy tánc hanem életstílus, edzés, torna, fitness. A tradicionális egyiptomi hastánc elemeiből megalkottuk a modernebb diszkó-hastáncot, a baba-mama hastáncot, a show hastáncot. A következő lapokon ebből kaphat ízelítőt. Természetesen átfogó teljes képet nem tudunk adni, hisz a hastáncot is igazán akkor fogod megismerni, amikor belekóstolsz és művelni kezded. Biztosíthatlak, hogy az életednek több területére is hatással lesz, kiegyensúlyozottabb fittebb, magabiztosabb leszel.

Vivien - Egyiptomi dobszóló és Fátyoltánc DVD-k

Vivien - Egyiptomi dobszóló és Fátyoltánc DVD-k

Hastánc dívák műsoros DVD Kecses mozdulatok, lágy hullámzás, sejtelmes fátylak, pergő dobszólók, az ősi és megfejthetetlen, megfoghatatlan, titokzatos nőiesség: a hastánc. Egyiptomi dobszóló oktató DVD Rázástechnikák -Kombinációk -Koreográfia A Fátyoltánc rejtelmeinek avatott és még avatásra váró felfedezői ezúttal a tűz eleven játékának fortélyait sajátíthatják el Vivien segítségével. Egyiptomi fátyoltánc oktató DVD Vivien legújabb okatató-videójának központjában a hastánc egyik legizgalmasabb formája, a fátyoltánc áll. A 45 perces anyag elején a Művésznő betekintést ad a három legnépszerűbb karaktertáncba: Fátyoltánc, Botostánc, Dobszóló.

Tuti menü