Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pest megye képes leírás - Hastánc oktatás.tlap.hu
részletek »

Pest megye - Hastánc oktatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hastancoktatas.tlap.hu » Pest megye
Keresés
Találatok száma - 7 db
Cegléd - Sivatag Rózsái hastánccsoport

Cegléd - Sivatag Rózsái hastánccsoport

"Minden felnőtt testében ott van a gyermeki lélek amely arra vár, hogy álmait és vágyait kiélhesse! Ha ez a lélek kiteljesedhet, akkor olyan erővel ruházza fel a testet amely előtt könnyedebb az élet. Csak rajtunk múlik, hogy életünk örömben, szeretetben teljen. Ehhez a zene az egyik lehetőség, amelyben a Nő, táncával a saját maga érzéseit fejezheti ki." /Shilayla/

Délegyháza - Yaratma Hastánc

Délegyháza - Yaratma Hastánc

2000. óta foglalkozom a hastánccal. Mahasti óráin ragadott magával, nála szereztem az alapokat, s évekig szerepeltem a Mahasti és a Holdfény Lányai csoportban, mellyel több versenyen és fesztiválon szerepeltünk sikerrel. E csodálatos mozgásforma az elmúlt években a mindennapjaim részévé vált. Elvarázsol, s a tánc segítségével könnyedén kifejezhetem érzéseimet is. Tánc közben megtalálom a harmóniát a világgal, a környezetemmel, s ez a harmónia hihetetlen energiával tölt fel. A tánccal nem csak magamnak, de környezetemnek is örömet tudok szerezni, s ezt az örömöt látni és érezni - felülmúlhatatlan! Szeretném a hastáncot népszerűsíteni, mivel saját magamon is tapasztalom jótékony hatásait. Testileg-lelkileg feltölt, s a további "mellékhatások": öröm, vidámság, jó kondíció, és még sokáig sorolhatnám! :-) Táncvizsgával (OSZK) rendelkezem. Tudásomat neves hazai (Sába, Vivien) és külföldi (Jillina, Amar Gamal, Leyla Jouvana) előadók segítségével igyekszem folyamatosan fejleszteni.

Isaszeg - Fazakas Ágnes

Isaszeg - Fazakas Ágnes

4 lánnyal egy kis csoportot hoztunk létre Isaszegen 2005-ben. A sikeres fellépéseknek köszönhetőn rövid időn belül megsokszorozódott a táncosok száma. A Nut csillagai hastánccsoport több fellépés alkalmával varázsolta el a közönséget táncával bálokon, ünnepségeken, fesztiválokon. S ma már elmondhatjuk, hogy a hazai versenyeken is sikeresen szerepelünk, különböző helyezéseket érve el. Fő célunk, hogy az orientális tánc több stílusát is bemutassuk a közönségnek. Az egyiptomiaknál a csillag a lélek szimbóluma, a lélek halhatatlanságát fejezi ki. Nut a csillagok anyja, az ég istennője, a Föld isten felesége, aki testével átöleli az égboltot. Ehhez hasonlóan szeretnénk mi is bemutatni a közönségnek az orientális táncot - a tradícionálistól a show-táncig, a különböző eszközös táncokon keresztül - mindezzel változatossá téve műsorainkat. Ennek megfelelően arra törekszem, hogy saját magam folyamatosan képezzem, s a lányoknak is tudásom legjavát adjam át.

Nabilah Hastáncoktatás

Nabilah Hastáncoktatás

Hosszú évek tapasztalata azt mutatja a hastánc végérvényesen elterjedt Magyarországon.Népszerűségét annak köszönheti,hogy egyedül is táncolható,abszolút nőies és bármely korosztályhoz tartozó hölgy elkezdheti. Honlapomon képek,egyéb információk mellett, megtalálod hol és milyen időpontokban várlak óráimra.Kérdés esetén a megadott elérhetőségeken bátran írj! Szeretettel várok minden kedves Hölgyet! Bodoky Erika/Nabilah hastánctanár

Selima hastánc - Tóth Csilla

Selima hastánc - Tóth Csilla

Hastáncoktatás, fellépések rendezvényeken Budapesten és Vácon. 2003-ban ismerkedtem meg az orientális tánccal a Szeráj Hastánciskola keretein belül. A hastánc alapjait Balogh Máriától (Shira) tanultam, aki a mai napig még mindig tud újdonsággal szolgálni ebben az igazán sokrétű és magával ragadó táncban. Ezen kívül tudásomat folyamatosan fejlesztettem külföldi tanárok workshopjain is: Mahmoud Reda, Orit Maftsir, Nour, Hadia, Amar Gamal, Saida, Magdy El Leisy... 2010 januárjában elindítottam az első önálló csoportomat Vácon.

Üröm - Emel táncoktatás

Üröm - Emel táncoktatás

Nem vagyok már fiatal, igaz nem jártam utána, de szerintem hazánkban én vagyok a legidősebb oktató 1954. májusában születtem. Sok oktatónál jártam, megnéztem, hogy akiknek sikerült kivívniuk hírnevet, milyen technikával tanítanak. Levontam a számomra jó és rossz dolgokat, megformáltam a saját tanítástechnikámat. Szerencsés embernek vallom magam, mert mindezt olyan emberek segítették, mint pl. orvosok, jógások, tornatanárok, koreográfusok és természetesen táncosok. Óráimon szeretem a jó zenéket, meleg baráti hangulatot, hiszen mindenki azért jár ide, hogy a heti fáradtságot kitáncolja magából és közben fejlődjön a mozgáskultúrája.

Vecsés - Dahab Diána

Vecsés - Dahab Diána

Szeretettel üdvözöllek honlapomon. Engedd meg, hogy meséljek egy kicsit magamról. Dahab Diánának hívnak és Vecsésen tanítok hastáncot. 1999-ben kezdtem el hastáncot tanulni több, ma elismert tanárnál. Mindig is érdekelt az arab világ, és kultúra, ha tehettem akkor a nyári vakációimat is arab országokba szerveztem. A legeslegjobb férjet J is innen választottam. Közben az arab kultúra részeként az arab nyelvvel, írással is megismerkedtem. A mozgás mindig is alapvető feltétele volt az életemnek, öt évesen már balettoztam utána pedig számtalan erősítő, nyújtó, karcsúsító stb. tornát kipróbáltam és tartottam. Tanítani 2005-ben kezdtem, és nagyon megszerettem. Imádom amikor a színpadon megelevenednek a megálmodott koreográfiák. Rendszeresen járunk fellépésekre, versenyekre a csoportokkal, de ha nem szereted a reflektorfényt akkor is szívesen várunk.

Tuti menü